Ronald van Zuijlen

Rock and Run

OCTOBER 20, 2007 - Utrecht, NL TAGS: sports

Zo’n nieuwe baan heeft ook een schaduwzijde, al weet ik niet of ik het zo wel wil noemen. Ik heb deze week nog niet gesport. Het ritme dat ik mezelf weer even moet aanwennen speelt natuurlijk mee, maar ook de drang om ‘s avonds door te programmeren heeft als gevolg dat ik wat slecht slaap. Vanaf donderdag heb ik me ervan kunnen weerhouden weer de Java in te duiken, d.w.z. ‘s avonds. Vanavond ga ik vroeg onder de lakens; morgen weer hardlopen :).

Ik denk dat ik voorlopig mijn sporten in het weekend doe, in de hoop dat ik als ik het ritme een beetje gewend ben gewoon weer twee keer in de week kan hardlopen onder het genot van een deuntje van Metallica… Als ik dit setje zou hebben zou mijn zogenaamde ‘Powersong’ zijn: Metallica - Blitzkrieg. Voorlopig draai ik deze powersong vaak op ‘repeat’ op mijn video-ipod. Dat is ook prima, al is een redelijk grote I-Pod in je rechterhand ook niet altijd even handig als je hardloopt.