Ronald van Zuijlen

Series

NOVEMBER 1, 2007 - Utrecht, NL TAGS: General

Tot een week geleden heb ik welgeteld anderhalf jaar zonder TV op mijn kamer vertoefd. Sinds vorige week is daar weer verandering in gekomen. De argumenten die ik twee jaar geleden had voor het van de hand doen van mijn TV waren ruimtegebrek en de aanschaf van een TV-kaart voor mijn PC…

Waarom dan nu een TV? Simpel: in de anderhalf jaar dat ik zonder TV heb gezeten, heeft ook mijn migratie naar fulltime Linux op mijn pc plaatsgevonden. In de anderhalf jaar dat ik het draai, heb ik mijn TV-kaart nog nooit volledig aan de gang gekregen. Onder Windows draait het kaartje goed, onder Linux krijg ik onder geen enkel beding mijn geluid aan de praat. Nu ik fulltime aan het werk ben, vind ik het wel zo prettig om ‘s ochtends het nieuws te kunnen zien. ‘s Avonds komt het vaak niet verder dan wat zappen. Ik kijk nog steeds vaker in mijn TFT-scherm dat dat ik naar de aloude buis zit te kijken; zeker nu ik weer een nieuwe serie heb om te volgen: House!

De series die ik nu actief volg:

House vind ik geniaal. De inhoud is altijd wel verassend, House als personage vind ik erg grappig en bovendien is bijna elke aflevering is een aflevering op zich. Dat laatste vind ik tof, want in Heroes en Prison Break wordt bij elke aflevering een groot beroep gedaan op je geduld…voor de volgende aflevering. Een andere serie die ik tot het bot gevolgd heb, is Lost. Ik hoop dat ik daar binnenkort ook weer een nieuwe seizoen van kan verwachten :).